tiistai 3. maaliskuuta 2015

Sevilla!

Saavuin tänne Sevillaan 6.2. Asuminen täällä minun osaltani tapahtuu kaupungilla vuokra kämpässä. Niklaksen ja Tarmon kanssa vuokrasimme pienen ehkä 60 neliön osakkeen suoraan 2kuukaudeksi jolloin ei tarvitse miettiä että mihinkä vie tavarat siksi aikaa kun lähtee suomeen viettämään lepo viikkoa. Kämppä sijaitsee n. 2km päässä harjoituskeskuksesta jossa siis kaikki harjoittelumme tapahtuu. Matkat taittuu nopeasti reeneihin fillarilla ja samalla tulee myös hieman heräteltyä itseään ennen kun hyppää kanoottiin tai käy salilla rautoihin kiinni. Täällä sevillassa MIKÄÄN ei ole muuttunut sen jälkeen kun kaksi vuotta sitten pakkasimme tavaramme täältä mukaan ja puhuimme ettemme ikinä palaaa. Vesillä melonta on yhtä pujottelua kun joka puolelta tulee soutu yksiköitä,kaksikoita,neliköitä, kahdeksikkoja ja ehkä pahinpana heidän valmennus veneet. Joella on siis paljon ruuhkaa, kun täällä on monen maan maajoukkueita sekä melonta että soutu harjoittelemassa. Vesillä on siis todella paljon aaltoa joka suunnasta, joka tekee harjoittelusta erittäin haasteellista. Ensimmäinen leirini on 4 viikkoa.

Harjoitteluni tällä leirillä on vielä painottunut vahvasti aerobiseen harjoitteluun ja leirin aikana on otettu hyvin vähän maitohapollista treeniä. Tämä siksi että kauden päätavoitteeni on Elokuun lopussa kilpailtavat MM kilpailut Milanossa. Voimaa ja voiman tuottoa pyrimme parantamaan läpi kesän aina MM kisoihin asti, joten vielä on luvassa voiman hankintaa eikä pelkästään ylläpitävää voimaa vaikka kilpailukausi painaa jo toukokuun alussa päälle.

Kuva aamulta jolloin joki oli harvinaisen tyyni

Leiri alkoi osaltani hyvin melonta tuntui heti alussa hyvältä ja sain tehtyä hyviä harjoituksia. Toisella leiri viikolla kuitenkin kaikki ei ollut kohdallaan ja kroppa ei palautunut kunnolla harjoituksista kenties jonkinlainen tauti jylläsi kropassa ilman mitään isompia oireita? Tietoon ei missään vaiheessa tullut että mistä tämä johtui sillä Etelä-afrikan jälkeen harjoittelu oli ollut kevyttä/ keskikovaa!

Minulle tuli leirille uusi mela. Merkki pysyy edelleen samana Jantex ;) mutta malli hieman uudenlainen joka tuntuu kyllä sopivalta minulle ja paremmalta kuin vanha! Liitto oli myös ostanut muutaman uuden kaksikon meille kilpailuihin ja leireille käyttöön minulle ja Miika Nykäselle käyttöön tuli erilainen malli kuin millä olemme tähän asti meloneet. Nyt siis käytössä Nelo Vanquish II xxl, kajakki tuntuu hyvältä meloa ja sopinee meille hieman paremmin kuin malli jolla aiemmat vuodet olemme meloneet yhdessä. Toivon mukaan tuo myö lisävauhtia k2 1000m !!

Nyt tämä ensimmäinen pätkä Sevillassa alkaa olemaan muutamaa viimeistä treeniä vaille valmis! Nyt suunta kymmeneksi päiväksi kotiin ja sitten takaisin tänne sevillaa viimeiselle 3 viikon pätkälle joka huipentuu testi kisoihin jossa karsimme ketkä pääsevät edustamaan suomea EM kisoihin jotka kilpaillaan jo vappuna Tsekin racicessa sekä myös Maailman cupin 2. ja 3. osakilpailuun !

Kiitos kuuluu leirn valmentajille Petteri Pitkänen, Jorma Lehtosalo sekä Susanne Gunnarsson.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti